Iedere dag worden er stappen gezet. Of het nu grote stappen of kleine stappen zijn. De stappen die mij het meeste zijn bij gebleven, zijn de stappen die zorgden voor een grote verandering. Nadat de eerste stap van deze reis mij stil liet staan bij de vraag: “Als ik ga veranderen van werk, wat wil ik dan gaan doen?”, zorgden de volgende stappen ervoor dat mijn wereld stap voor stap een stukje werd omgedraaid. Na 28 jaar gewerkt te hebben in de scheepvaartbranche, heb ik misschien wel de grootste stap van deze reis durven te zetten. Mijn veilige haven in te ruilen voor een hele nieuwe wereld. Een verschil van dag en nacht. Een overstap van een wereld van ruwe bolster blanke pit naar een wereld waarin ik mensen met klachten ga helpen. Een nieuwe wereld, waarin mijn eerste stap gezet is en een nieuwe reis gaat beginnen. In deze nieuwe reis zullen mijn kernwaarden, net zoals in elke andere fase van mijn leven met mij mee reizen.    

 

Elke reis van 1000 mijl begint met een eerste stap
-> Chinees spreekwoord

 

Openheid
Ik sta open om uw verhaal te horen. Elke klacht is uniek en uit zich bij iedereen op zijn eigen wijze. Door met een open blik naar uw klacht te kijken en met een behandeling die alleen op uw klacht gericht is, zullen wij op een natuurlijke manier uw lichaam helpen om de klachten te verminderen en indien mogelijk zelfs te laten verdwijnen.

Vertrouwen
Ik vertrouw op u en op mezelf. Vertrouwen doet wonderen. Zonder vertrouwen in elkaar zal de behandeling minder tot geen effect hebben. Ik heb het volste vertrouwen in de kracht en de eenvoud van een voetreflexbehandeling en de beweging die deze behandeling met zich meebrengt zolang wij onszelf en elkaar vertrouwen.

Eerlijkheid
Ik geloof in eerlijkheid en ik zal u in alle eerlijkheid benaderen. Eerlijkheid duurt het langst en is noodzakelijk om een klacht op een eerlijke manier te kunnen behandelen. Eerlijke feedback zal ik zien als een leerschool om hogerop te komen.
Vrijheid
Ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil en ik zal u zo behandelen. Wanneer u in vrijheid naar mij toe komt, is een behandeling mogelijk. Zonder vrijheid is er geen vertrouwen en eerlijkheid.

Humor
Ik ben gek op humor. Humor is voor mij een manier om te ontspannen, maar ook om te relativeren. Een glimlach is de parel van het gezicht.

KVK 61752924

BTW Nummer: NL001620082B84

Opleidingen
HBO VoetreflexPlusTM 2013-2016
Medische Basiskennis 2016-2017
Oncoreflex – Mastertraining oncologie voetreflexPlustm 2018